a
FIRERO DESPRE NOI SERVICII REFERINTE & PORTOFOLIU CONTACT
INCENDIU | EFRACTIE | CONTROL ACCES | CCTV | SISTEME INTEGRATE DE SECURITATE
    Incendiu

    Oferim servicii de proiectare in domeniul sistemelor de securitate.

    Intr-un sistem de securitate prevenirea este mai importanta decat tratarea pentru a evita pagube serioase. Prin urmare detectia incendiului este foarte importanta, desi deseori este neglijata. Focul este folosit de omenire de secole pentru energia sa (gatire, incalzire, procesearea materialelor), dar poate deveni atat de distrugator pe  cat este de util.

   Cel mai important aspect in combaterea sau evitarea incendiilor este cel legat de protejarea vietii. Daca din punct de vedere material riscul unui incendiu pare mai usor de asumat, consecintele pierderii de vieti omenesti obliga o abordare serioasa a acestui risc. Tocmai de aceea se impun masuri de prevenire prin instalarea unui sistem eficient de detectie si avertizare cu privire la o eventuala declansare de incendiu.

   Echipa FIRERO este calificata si experta sa asigure configuratii diferite, in functie de obiectivul ce urmeaza a fi protejat, prin experienta noastra in domeniu si a produselor cu tehnologie avansata, (detectie prin aspiratie, prin tub capilar, prin microunde, prin laser).

   Pornind de la centralele de avertizare la incendiu conventionale si ajungand la cele adresabile, FIRERO va ofera solutii de protejare a persoanelor si a bunurilor dumneavoastra folosind echipamentele care detecteaza cel mai eficient orice inceput de incendiu. FIRERO a instalat aceste sisteme in toate tipurile de cladiri si instalatii cu risc la incendiu (Petrochimie, Unitati Industriale, Birouri, Muzee, Locuri publice, Agentii guvernamentale, etc...)

   Mentinand cele mai stricte standarde, echipamentele puse la dispozitie de FITTICH AG, sunt produse respectand standardele de productie stabilite la scara mondiala si unice prin tehnologia, de ultima generatie, toate fiind atestate ISO 9001.

   FIRERO Romania ofera si solutii de stingere de incendiu prin tehnologii neconventionale.
    Efractie

    Protectia proprietatii este un criteriu esential in asigurarea sigurantei dumneavoastra. Protectia incepe prin controlul perimetral, protectia exterioara si continua in incinta spatiului protejat cu monitorizarea miscarii, temperaturii corpului, vibratiei, greutatii, sunetului, etc?

   Constructia instalatiilor de alarmare la efractie si antifurt nu este numai o intrebare a competentei de specialitate ci si o problema de incredere, deoarece beneficiarul permite instalatorului posibilitatea de a avea informatii asupra zonei proprii de securitate.

   Fiabilitatea produselor noastre de varf combinat cu experienta acumulata prin numeroasele lucrari efectuate se concretizeaza in instalatii optimizate si sigure.

   Echipa FIRERO este calificata si experta sa asigure solutii multiple, in functie de configuratia si destinatia spatiuli ce urmeaza a fi protejat.

   Mentinand cele mai stricte standarde, echipamentele puse la dispozitie de FITTICH AG si VEREX Technologies, GUARDALL, SENTROL si de SECURITON AG, sunt produse respectand standardele de productie stabilite la scara mondiala si unice prin tehnologia, de ultima generatie, toate fiind atestate ISO 9001.
    Sisteme de control acces

    Controlul accesului la un obiectiv sau la o proprietate privata reprezinta nu doar un instrument necesar pentru managementul resurselor umane intr-o organizatie ci si limitarea accesului la diferite obiective sau spatii protejate precum si interzicerea accesului neautorizat.

   Firero se angajeaza in mentinerea nivelului cel mai inalt in tehnnologia sistemelor de control acces, urmarind pas cu pas evolutia produselor si oferand solutii moderne.

   Fiabilitatea produselor noastre de varf combinat cu experienta acumulata prin numeroasele lucrari efectuate se concretizeaza in instalatii optimizate si sigure.

Promovam un sistem cu software prietenos, Inova Master - VEREX, ISM/XL, ISM usor de utilizat sub sistem de operatie Windows.

   Mentinand cele mai stricte standarde, echipamentele puse la dispozitie de VEREX Technologies, sunt produse respectand standardele de productie stabilite la scara mondiala si unice prin tehnologia, de ultima generatie, toate fiind atestate ISO 9001.
    CCTV - Sisteme de Televiziune cu Circuit Inchis

    Sistemele CCTV imbunatatesc eficienta sistemelor de protectie.

   Sistemele de supraveghere si inregistrare ofera un element incomparabil cu alte metode de detectie sau alarmare, privirea.

   Sistemele de televiziune cu circuit inchis si supraveghere video se pot integra in sisteme complexe de securitate si alarmare la incendiu, efractie sau/si control acces.

   Camere si monitoare profesionale alb-negru sau  color, multiplexoare, video recordere analog, DVR, matrixuri si solutii IP sunt cateva din produsele mai reprezentative ale acestor sisteme.

   Mentinand cele mai stricte standarde, echipamentele, puse la dispozitie de  JVC Proffesional, Guardall, VEREX Technologies, MOBOTIX si alte firme renumite, sunt produse respectand standardele de productie stabilite la scara mondiala si unice prin tehnologia, de ultima generatie, toate fiind atestate ISO 9001.
    Sisteme de control perimetral

    Sistemele de alarmare la efractie si antifurt includ controlul perimetral ca si prima faza in combaterea accesului neautorizat si a incalcarii spatiului privat.

   Prin utilizarea sistemelor de control perimetral nu mai e nevoie, in prezent, de resurse umane sa iasa din camerele de control, deoarece produsele moderne de ultima generatie ofera o patrulare electronica continua a unui perimetru.

   Geoquip, liderul mondial in sisteme si solutii de control perimetral, are o experienta de peste 20 de ani in domeniu, cu produse respectand standardele de productie stabilite la scara mondiala si unice prin tehnologia, de ultima generatie.

   FIRERO Romania este unicul distribuitor pe piata locala,al acestor sisteme, ca: Seismic Detectors, Fence Protection, Alpha Cable Defensor, etc.
    Sisteme integrate de securitate

    Firero ofera integrarea sistemelor de securitate (detectie incendiu, stingere incendiu, alarmare la efractie, control acces, CCTV) controlate, de una sau mai multe statii, de la distanta.

   Aceasta integrare elimina monitorizarea multipla, a diferitelor sisteme de securitate, pe diferite platforme si le uneste sub o unitate cu avantajul unor descrieri mai concrete, mai explicite si mult mai eficiente in special in interactia cu operatorul.

   Sistemele integrate se pot instala si pe calculatoare personale, iar cel sub platforme Windows  NT au capabilitatea comunicarii in serie cu posibilitatea extinderii, in caz de nevoie.

   Mentinand cele mai stricte standarde, echipamentele, puse la dispozitie de FITTICH AG, ANSUL, DETECTOMAT, JVC Proffesional, Guardall, VEREX Technologies, MATRIX si alte firme renumite, sunt produse respectand standardele de productie stabilite la scara mondiala si unice prin tehnologia, de ultima generatie, toate fiind atestate ISO 9001.
    Securitate mecanica

    Sub acest capitol noi vom prezenta o descriere vaga a gamei de produse, fabricate de liderii mondiali si distribuite de Firero in domeniul securitatii fizice, mecanice.

   In acest domeniu, al securitatii mecanice , vom face referiri la  patru importante categorii de produse: Seifuri, dulapuri si usi antifoc demontabile, tezaure modulare si unitati de transfer valori, luand in consideratie cerintele pietei locale. Mentionam ca Firero detine o gama larga de produse, din domeniu, neamintite si care se pot comanda special de la caz la caz (Pentru detalii rugam sa ne contactati).

   Produsele respecta standardele de productie stabilite la scara mondiala si unice prin tehnologia, de ultima generatie (inclusiv CENOX), toate fiind atestate conform normelor si legilor in vigoare.
    Alte servicii

    Pentru a satisface cerintele mai multor beneficiari care au avut incredere in produsele si serviciile noastre, Firero a implementat o gama de servicii speciale, de care si dumneavoastra puteti beneficia:

       - Acces Hotelier
       - Sisteme de Sonorizare
       - Interfonie,Videointerfonie
       - Automatizari Porti,Usi si Garaje
Copyright 2009 Firero S.R.L. Toate drepturile rezervate.
www.anpc.gov.ro StaHo Design